REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Pajūryje vasaros išvakarėse siautėjo vandalai: šįkart sudegino suoliuką (nuotr. facebook.com)

Kalendorinės vasaros pradžioje Klaipėdos paplūdimyje pastebėtas vandalų išpuolis. Šįkart jų taikiniu tapo poilsiautojams skirtas suoliukas, kuris buvo sudegintas.

3

Kalendorinės vasaros pradžioje Klaipėdos paplūdimyje pastebėtas vandalų išpuolis. Šįkart jų taikiniu tapo poilsiautojams skirtas suoliukas, kuris buvo sudegintas.

REKLAMA

Apie tai visuomenę informavo biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ atstovai, kurie paviešino keletą nuotraukų ir paliko tokį prierašą: „Pasitinkant vasarą, vandalai sukūrė laužą iš paplūdimio suoliuko, skirto poilsiautojams...“

„Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki tv3.lt pasakojo, kad sunaikintas tarp Melnragės I-ojo ir II-ojo paplūdimių stovėjęs suoliukas:

„Sudegintas vienas suoliukas. Į policiją nesikreipėme, nes kaltųjų ieškojimas užtruktų ilgiau nei būtų iš to kažkokios naudos. Apmaudu, kad tokie dalykai apskritai vyksta. Tikimybė, kad suras vandalus yra labai menka. O sunaikinto turto vertė nėra didelė, kad reikėtų apkrauti papildomu darbu tiek policiją, tiek mus pačius.“

REKLAMA
REKLAMA

A. Siakki pridūrė, kad per paskutines beveik dvi savaites yra pasitaikę atvejų, kai paplūdimyje įrengti suoliukai būdavo iškasami ir nutempiami į kopas: „Ten gal stalą padarydavo ar kažką panašaus. Neteko pričiupti, gelbėtojai dar nedirba. Bet atšilus orams visada pastebimas vandalų suaktyvėjimas.

REKLAMA

Apmaudžiausia, kad sugadinamas inventorius skirtas tiems patiems žmonėms. O čia, ateina, gadina ir naikina... Kiekvieno pavasario pabaigoje, atšilus orams, pastebimos panašios tendencijos, kurios tęsiasi iki Joninių.“

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai pateikė savo komentarą: „Viešosios tvarkos ir poilsiautojų saugumo užtikrinimas pajūrio paplūdimiuose vasaromis visada yra vienas iš didžiausių Klaipėdos apskrities policijos prioritetų. Šiemet tam bus skiriamas itin didelis dėmesys, nes ir poilsiautojų srautai, dėl susidariusios padėties kelionių rinkoje, gali būti didesni nei įprasta.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnai ir poilsiautojus ragina neprarasti budrumo – saugoti save, be priežiūros nepalikti savo daiktų ir būti pilietiškais – įspėti netinkamai besielgiančius asmenis, apie pastebėtus pažeidimus informuoti policiją.“

Laužė persirengimo kabinas

Naujienų portalas tv3.lt praėjusių metų spalį jau rašė, kad Klaipėdoje Melnragės I-jame paplūdimyje siautėjo vandalai. Jų taikiniu tapo ne sezono metu čia laikomas paplūdimiams skirtas inventorius.

Per šį išpuolį buvo sugadintos kelios persirengimo kabinos, išdaužtas gelbėjimo posto langas, išlaužtos durys.

Internautai iškart pasmerkė tokį vandalų išpuolį. Visi puikiai supranta, kad šis turtas skirtas tiems patiems žmonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų