REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siaubinga nelaimė sukrėtė pakaunės gyventojus. Biruliškių kaime esančioje sodų bedrijoje aptikta nebegyva sutuoktinių pora. Juos namuose rado su tėvais visą dieną negalėjęs susisiekti sūnus. Aiškėja ir nusikaltimo aplinkybės.

Siaubinga nelaimė sukrėtė pakaunės gyventojus. Biruliškių kaime esančioje sodų bedrijoje aptikta nebegyva sutuoktinių pora. Juos namuose rado su tėvais visą dieną negalėjęs susisiekti sūnus. Aiškėja ir nusikaltimo aplinkybės.

REKLAMA

Kraupi nelaimė sukrėtė šią ramią Biruliškių kaimo Medikų gatvelę. Kaimynai pašiurpo, kuomet sužinojo apie tragediją.

Tėvų dar dieną pasigedo sūnus, mama esą buvo žadėjusi pasaugoti anūką, bet taip ir nepasirodė. Sūnus atvažiavo dieną, apėjo namą, bet durų niekas neatidarė, tad išvyko.

„Beldėsi, skambino, neprisiskambino. – Dieną? – Taip. Tarp pirmos antros jis buvo atvažiavęs dienos.“

Vėliau vis bandė prisiskambinti. Taip ir nesusisiekęs, jau naktį, matyt, kamuojamas blogos nuojautos, vėl grįžo prie tėvų namų.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai atvažiavo, tai mes su dukra išbėgom. Dukra dar nubėgo pašnekėti, paklausti, kas atsitiko, nes pradėjo daužyti duris“, – kalbėjo kaimynė Teresė.

REKLAMA

„Sako, aš visą dieną negaliu susisiekti su tėvais, jam neramu, su žmona atvažiavo ir jau laužėsi“, – pridūrė kaimynė Asta.

Aplink duris matyti šipuliai ir išdaužtas stiklas. Patekus vidun ir apžiūrėjus namą, antrajame aukšte jis ir išvydo abu tėvus, deja, jau nebegyvus

„Baisinis šokas, klykė balsu, lakstė vaikas. Aš irgi neišgirdau, kol mama nepasakė. Baisu, iš tiesų baisu“, – teigė kaimynė.

Aiškėja, kad 62-ejų moteris greičiausiai nužudyta, ant jos galvos pareigūnai aptiko smurto žymių, jos kūnas jau sustingęs gulėjo lovoje. Manoma, kad kraupų nusikaltimą įvykdė jos 61-erių sutuoktinis, kuris vėliau nusižudė.

REKLAMA
REKLAMA

„Stumtelėjo, gal griuvo ar ką. Jis galvojo, kad ji jau numirusi, gali būti, kad išsigando, nes jinai užklota buvo“, – sako kaimynas Kęstas.

Pareigūnams apie tragediją pranešė artimieji, sulėkė gausios pajėgos, kurios dirbo visą naktį.

„​​​​​​​Gal tai buvo tarp dvylikos, pirmos (valandos – aut. past.). Pirmi pardėjo važiuoti. Ar supratot iš karto kas? – Kaimynė atėjo, ji girdėjo, kaip daužėsi, ir atėjo pasakyti, kad rado“, – kalbėjo Rūta.

Įdienojus prie namelio tylu. Nusikaltimo vietą užantspaudavo pareigūnai. Gatvelę gaubiantis rūkas slepia ir konflikto priežastis, kaimynai spėlioja, dėl ko tarp ilgamečių sutuoktinių įsiplieskė nesantaika. Esą alkoholiu šeima nepiktnaudžiavo, o ir smurto protrūkių nebuvę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„​​​​​​​Kaip ir nebuvo jokios priežasties – nei jie mušėsi, nei jie pykosi, būdavo, ten apsižodžiuodavo, bet tik tiek“, – teigė ji.

„​​​​​​​Alaus išgerdavo, girto nematydavau, aš suprantu, kad jis kažkiek buvo neįgalus, podagra, kojas skauda. Ji veikli – dainininkė, chore dainuoja.“

Esą pastaruoju metu kaunietė buvo prasitarusi sutuoktinį palikti. Kaimynai pasakoja, dar šeštadienį matė vyriškį vaikštinėjantį kieme. Tądien jokio triukšmo, sklindančio iš namo, niekas negirdėjo.

„​​​​​​​Po pietų jį vakar matėm. Jų mašina čia buvo ir man buvo keista – durys paliktos, durelės.“

Kaimynę sako tikrai matę penktadienį, kai ši skubėjo į darbą. Tad kada tiksliai įvykdyta žmogžudystė, paaiškės po tyrimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų