REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klubiniame garlaivyje – Kasčio Torrau ir Donatello gimtadieniai

Klubo „Exit“ rezidentai Kastis Torrau ir Donatello savo gimtadienių proga šoks Kaune ant Nemuno bangų.

REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 7 d., penktadienį, didžėjai pakvies į „B-shake Boat Party“ vakarėlį, įvyksiantį garlaivyje „Aitra“. Klubinis laivas startuos nuo prieplaukos šalia Vytauto bažnyčios, plauks Nemunu, o vėliau švartuosis prie klubo „Combo“.

REKLAMA

Laivo scenoje gros ne tik patys šventės kaltininkai. Muzikinius sveikinimus ruošia net septyni didžėjai: Benua iš „Happyendless“, Andy Lau, Martynas M, Andre Ananjew, SoundBeauty, Don Deep ir Ortem.

Lietus nebaisus

„Jau trečius metus iš eilės savo gimtadienius švęsime drauge, o antruosius – ant bangų. Praėjusių metų fiesta įsiminė ilgam, todėl šiemet nutarėme pakartoti ir vėl leistis į klubinę kelionę garlaiviu“, - sakė Donatello. Anot jo, šventės negali sugadinti net lietus – garlaivio denis apsaugotas stogu. Erdviame garlaivyje iš viso telpa 250 žmonių.

REKLAMA
REKLAMA

Dvigubas didžėjų gimtadienis skambės naujausiais jų kūriniais. „Grosim visus savo gabalus – tiek baigtus, tiek laukiančius pabaigos. Visų pirma – ką tik išleistą vasarišką „Peru“, taip pat – „Magnetism“, „Optimism“ ir „From Below“. Ką tik sužinojome džiugią naujieną, kad juos išleis britų įrašų kompanija „Stripped Records“. Žinoma, neišvengsime ir kūrinių, kurie šiemet klubuose skambėjo geriausiai, - sakė Kastis Torrau.

Didžėjai paruošė dovanų ir savo gimtadienio svečiams. Visiems susirinkusiems bus įteiktas bendras atlikėjų miksas, pulsuojantis šventinėmis šokių muzikos nuotaikomis.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iškeltų šventę miestui

Apie kokius gimtadienius svajoja klubinio garlaivio kapitonai? „Iškelčiau didžiausią miesto šventę. Švęstų visi – ir dideli, ir maži. Daug muzikos, fejerverkų, ir neišvengiama galybė balionų“, - sako į 26 metus žengsiantis Donatello, ta proga jau spėjęs pasidovanoti kelionę prie Viduržemio jūros.

Apvaliam trisdešimtmečiui besiruošiantis Kastis Torrau iškeltų šventę Karibų jūros paplūdimyje su šeima, būriu draugų ir muzika.

Donatello beveik išpildys Kasčio svajonę ir savo gimtadienį kartos prie jūros. Tiesa, ne Karibų, o Baltijos. „Neįsivaizduoju gražesnės vietos šventei už Kuršių Neriją. Kiekvienais metais stengiuosi nuvažiuoti į Juodkrantę ir kartu su šeima ir pačiais artimiausiais atšokti dar kartą. Šiemet išimčių nebus“, - sakė Donatello.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų