• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sunku įsivaizduoti šeimininkę, kuri negamintų ryžių. Vis dėlto, daugelis skundžiasi, nes nepavyksta išvirti gardžiai – jie sulimpa, išverda per kieti.

97

Sunku įsivaizduoti šeimininkę, kuri negamintų ryžių. Vis dėlto, daugelis skundžiasi, nes nepavyksta išvirti gardžiai – jie sulimpa, išverda per kieti.

REKLAMA

Takprosto.cc rašoma, kad 97 procentai žmonių iki šiol ryžius virė neteisingai, todėl siūlo pasimokyti iš japonų ir kinų virtuvės meistrų, kurie verda tokius ryžius, kad norisi valgyti vėl ir vėl.

Toks būdas ne tik padaro juos nepriekaištingo skonio, bet ir pašalina visas nereikalingas, organizmą apnuodyti galinčias medžiagas, tokias kaip arsenas.

Tikėtina, kad beveik niekas negaminate taip, kaip čia siūloma, tačiau pabandę nesigailėsite ir gaminsite tik taip.

Jums reikės 1 dalies sausų ryžių ir 5 dalių vandens. Užmerkite ryžius nakčiai. Ryte kelis kartus praplaukite šaltame vandenyje, kol vanduo liks visiškai skaidrus. Nusausinkite ryžius popieriniu rankšluosčiu.

REKLAMA
REKLAMA

1 daliai ryžių reikės pusantro karto daugiau vandens. Supilkite ryžius į vandenį, įdėkite šaukštelį druskos.

Statykite puodą su ryžiais ant ką tik įjungtos viryklės ir virkite tol, kol viryklė užvirs. Tada sumažinkite ugnį, uždenkite puodą. 

Ryžius ant silpnos ugnies virkite 10-15 minučių, jokiu būdu neatidarinėkite puodo.

Skanaus! Sveiki, birūs ir skanūs ryžiai – paruošti!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų