Jei norite, kad agurkai įgautu skoni per pusvalandį, juos reikia išilgai perpjauti į 4 dalis, o mažesnius agurkėlius į dvi dalis. Jei turite porą valandų ar daugiau, pakaks nupjaustyti tik galiukus.
Taigi, 2 kilogramus šviežių agurkėlių nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į plastikinį maišelį. Susmulkinkite 2-3 cm ilgio, įdėkite saują krapų. Berkite 4 arbatinius šaukštelius rūpios druskos ir smulkiai supjaustykite česnako galvutę.
Maišelį gerai užriškite ir viduje viską supurtykite, kad išsimaišytų.
Padėkite pusvalandžiui į pavėsį arba į šaldytuvą, jei esate namuose. Rezultatas bus puikus: gausis šviežutėliai puikaus skonio rauginti agurkėliai.
Perpjauti į 4 ar mažesnius į dvi dalis. Jei turite pora valandų, užtenka nupjaustyti galiukus.
2 kilogramus šviežių agurkelių nuplauti ir supjaustyti. Sudėti į plastikinį maišelį. Susmulkinti 2-3 cm ilgio saują krapų. Berti 4 arbatinius šaukštelius rupios druskos ir smulkiai supjaustyta česnako galvutę.
Šaltinis: Išbandyti Virginijos receptai