• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Virginija užraugė agurkus ir sako, kad puikus rezultatas pavyko vos per pusvalandį. Pabandyti tikrai verta. Ypač tuo atveju, jeigu turite agurkų, tačiau nežinote, kur juos dėti. 

Tinklaraštininkė Virginija užraugė agurkus ir sako, kad puikus rezultatas pavyko vos per pusvalandį. Pabandyti tikrai verta. Ypač tuo atveju, jeigu turite agurkų, tačiau nežinote, kur juos dėti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei norite, kad agurkai įgautu skoni per pusvalandį, juos reikia išilgai perpjauti į 4 dalis, o mažesnius agurkėlius į dvi dalis. Jei turite porą valandų ar daugiau, pakaks nupjaustyti tik galiukus. 

REKLAMA

Taigi, 2 kilogramus šviežių agurkėlių nuplaukite ir supjaustykite. Sudėkite į plastikinį maišelį. Susmulkinkite 2-3 cm ilgio, įdėkite saują krapų. Berkite 4 arbatinius šaukštelius rūpios druskos ir smulkiai supjaustykite česnako galvutę. 

Maišelį gerai užriškite ir viduje viską supurtykite, kad išsimaišytų. 

Padėkite pusvalandžiui į pavėsį arba į šaldytuvą, jei esate namuose. Rezultatas bus puikus: gausis šviežutėliai puikaus skonio rauginti agurkėliai. 

REKLAMA
REKLAMA

Perpjauti į 4 ar mažesnius į dvi dalis. Jei turite pora valandų, užtenka nupjaustyti galiukus.

2 kilogramus šviežių agurkelių nuplauti ir supjaustyti. Sudėti į plastikinį maišelį. Susmulkinti 2-3 cm ilgio saują krapų. Berti 4 arbatinius šaukštelius rupios druskos ir smulkiai supjaustyta česnako galvutę.

Šaltinis: Išbandyti Virginijos receptai

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų