Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Įdarytas prancūziškas batonas (Nuotr. Oditėlės blogas)

„Vienas didelis karštas sumuštinis… O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui”, – sako recepto autorė Edita.

4

„Vienas didelis karštas sumuštinis… O iš tikrųjų tai šauni idėja jūsų pusryčių stalui”, – sako recepto autorė Edita.

REKLAMA

Sumuštiniams reikės: prancūziško batono (~45 cm ilgio); 4 kiaušinių; didelės saujos pjaustytų svogūnų laiškų; žiupsnelio pjaustytų šviežių krapų; 3 dešrelių; 100 g fermentinio sūrio; druskos, maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

Dubenyje išplakite kiaušinius, suberkite svogūnų laiškus, krapus, smulkiai pjaustytas dešreles, tarkuotą fermentinį sūrį, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Imkite prancūzišką batoną ir įpjaukite įpjaukite viršų, palikdami "bortelius", išimkite minkštimą šiek tiek jo palikdami. Sudėkite paruoštą įdarą.

Batoną dėkite į kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min. Išimkite iš orkaitės, palikite 5 min., kad sutvirtėtų ir supjaustykite riekelėmis.

Šaltinis: Oditėlės blogas  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų