Reikės:
- Lašišos;
- Apelsino;
- Pomidorų;
- Poro;
- Baklažano;
- Žiedinio kopūsto;
- Krapų.
Slaptas ingredientas – apelsinas
Pirmiausia reikia susipjaustyti visas daržoves ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Taip pat į keptuvę įpilti to paties alyvuogių aliejaus ar sviesto ir jį pakaitinti, o tada sudėti žuvį.
„Tuomet dūmą sugeria geriau, pakepa geriau ir tikrai yra skaniau“, – alyvuogių aliejaus naudą išskyrė V. Blauzdavičius.
Žuviai šiek tiek pakepus, į keptuvę įspausti apelsino sulčių, papjaustyti porų ar svogūnų, o greta ant grotelių sudėti ir visas kitas daržoves.
Kaip greitai ir skaniai iškepti lašišą, žiūrėkite reportaže, esančiame straipsnio pradžioje.
Visą laidą žiūrėkite čia:
„Ūkio šefas“ – sekmadieniais, 9 val. per TV3!











































































































































































































































































































