Ingredientai:
- 1 stiklainis marinuotų burokėlių,
- 3 agurkai trumpavaisiai arba 1 ilgavaisis,
- 500 ml. mineralinio vandens,
- 1 l kefyro,
- 3 virti kiaušiniai,
- pundelis svogūno laiškų,
- druskos.
Pas mane burokėliai buvo pjaustyti riekutėmis, tad aš juos pjausčiau šiaudeliais. Agurką susmulkinau mažais kvadratėliais, kiaušinius ketvirčiais.
Viską sudėjau į dubenį, bėriau smulkintus svogūno laiškus, užpyliau kefyru ir mineraliniu vandeniu. Bėriau druskos pagal skonį. Išmaišome. Valgėme su keptomis bulvėmis.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!