REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Na jei vienu prisėdimu suvalgau tris (tikiuosi mano trenerė šio įrašo neskaitys), tai turbūt neverta pasakoti, kad jie puikūs. Paruošiami jie taip greitai kaip ir suvalgomi, dar vieni tinginių cepelinai. Už receptą dėkoju Inai“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

„Na jei vienu prisėdimu suvalgau tris (tikiuosi mano trenerė šio įrašo neskaitys), tai turbūt neverta pasakoti, kad jie puikūs. Paruošiami jie taip greitai kaip ir suvalgomi, dar vieni tinginių cepelinai. Už receptą dėkoju Inai“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

REKLAMA

Ingredientai:

  • čiobrelis;
  • kiaušinis;
  • pipirų;
  • druskos;
  • varškės;
  • svogūno;
  • maltos mėsos;
  • druskos;
  • 250 gr krakmolo;
  • 12 vidutinio dydžio bulvių.

6 bulves išvirkite su lupenomis ir  6 nuskuskite. Kol verda bulvės, pasiruoškite įdarą. Išvirusias bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale (jokiu būdu nemalkite blenderiu, gausite gličią masę).

Žalias bulves sutarkuokite smulkia burokine tarka, jei lieka skysčio nusunkite šaukštu. Abi bulvių mases sumaišykite su  krakmolu ir druska. Gerai išminkykite. Formuokite cepelinus ir dėkite į verdantį vandenį 20–25 minutėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų