Jums reikės: 2 didelių lavašo lakštų; 250 g kumpio; 1 agurko; 230 g kambario temperatūros kreminio sūrio; 5 valg. š. majonezo; 150 g fermentinio sūrio; 1 nedidelės saujos susmulkintos petražolės (nebūtina).
Viename dubenėlyje sumaišome kreminį sūrį ir majonezą iki vientisos masės. Ištepame vieną pusę abiejų lavašo lakštų.
Sūrį smulkiai sutarkuojame, apibarstome abu lavašo lakštus. Kumpį supjaustome pailgomis plonomis juostelėmis. Apibarstome lavašo lakštus.
Agurką nulupame, sutarkuojame stambia tarka, tolygiai apibarstome lavašus. Taip pat užbarstome petražole. Kiekvieną lavašą susukame į ritinį, stengiamės gerai suspausti besukant. Kiekvieną lavašo suktinuką suvyniojame į foliją ir paliekame šaldytuve bent porai valandų. Po to lavašus supjaustome. Skanaus!
Prie lavašo suktinukų labai tinka vynuogės. Jei nemėgstate petražolės, jos galite nenaudoti. Arba galite pakeisti šviežiais krapais.
Šaltinis: „Lithuanian in the USA“
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!