• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis lašišų (ZIGMO atlantinė)
  • 1 pakelis lavašo
  • 200 gramų jogurto (natūralus (galima naudoti Filadelfijos sūrelis))
  • 1 vienetas pekino kopūstų
  • 10 gramų prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 pakelis lašišų (ZIGMO atlantinė)
  • 1 pakelis lavašo
  • 200 gramų jogurto (natūralus (galima naudoti Filadelfijos sūrelis))
  • 1 vienetas pekino kopūstų
  • 10 gramų prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 24

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lavašą ištepkite tepamu sūreliu, ant viršaus išklokite salotų lapus bei lašišos gabalėlius, pabarstykite šviežiai maltais pipirais. Kruopščiai susukite lavašą ir apvyniokite maistine plėvele. Kuo standžiau susuksite, tuo gražesni bus lavašo suktinukai.

    Susuktą vyniotinį dėkite bent 1,5 val. į šaldytuvą. Po to supjaustykite norimo dydžio griežinėliais.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų