Šią mišrainę Ilona vadina sezono atradimu: tiks prie visko

„Sezono atradimas. Soti ir labai skani, puikiai tinka prie alaus,  ar sočiai užkąsti gamtoje“, – rašo tinklaraščio „Skanus gyvenimas“ autorė Ilona.

Avinžirnių mišrainė

Jums reikės:

500 gr. avinžirnių; 400 gr. kalmarų file (aš perku pynes); pusė kepalo juodos duonos (supjaustyti kubeliais, apkepti aliejuje ir išmaišyti su druska ir smulkintu česnaku); poras arba pundelis svogūno laiškų; druska, pipirai; majonezas

Kaip pagaminti:

Avinžirnius geriausia užmerkti iš vakaro.

Išvirti kaip nurodyta ant pakuotės,  aš tiesiog paragauju, neleidžiu suvirti, dabar spėju, kad verdu gal iki 20 min.

Į išvirtus avinžirnius dėti smulkintą kalmarų filė, smulkintą porą ar svogūn0 laiškus, duoną, pagardinti druska, pipirus ir permaišyti su majonezu.

Skanaus.

Šaltinis: „Skanus gyvenimas


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų