REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Soti, išraiškingo skonio mišrainė, labai tiksianti vakarėliams ir šventėms. Jei mišrainės iš karto nevalgote, skrebučius dėkite prieš patiekdami, nes jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

„Soti, išraiškingo skonio mišrainė, labai tiksianti vakarėliams ir šventėms. Jei mišrainės iš karto nevalgote, skrebučius dėkite prieš patiekdami, nes jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 

  • 200–300 gr rūkytos vištienos (naudojau vištienos ketvirtį);
  • 150 gr fermentinio sūrio;
  • 200 gr virtų arba konservuotų pupelių;
  • 100–200 gr konservuotų kukurūzų;
  • 1–2 marinuoti agurkai;
  • kelios riekės juodos duonos;
  • 1 skiltelė česnako;
  • druskos;
  • majonezo.

Česnaką susmulkiname ir įtriname į duonos riekeles, pabarstome druska. Tada supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje. Pjaustomus ingredientus supjaustome kubeliais.

Visus ingredientus sumaišome su majonezu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų