Ingredientai:
- 200–300 gr rūkytos vištienos (naudojau vištienos ketvirtį);
- 150 gr fermentinio sūrio;
- 200 gr virtų arba konservuotų pupelių;
- 100–200 gr konservuotų kukurūzų;
- 1–2 marinuoti agurkai;
- kelios riekės juodos duonos;
- 1 skiltelė česnako;
- druskos;
- majonezo.
Česnaką susmulkiname ir įtriname į duonos riekeles, pabarstome druska. Tada supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje. Pjaustomus ingredientus supjaustome kubeliais.
Visus ingredientus sumaišome su majonezu.
Patiko straipsnis? Užsiprenumeruokite mūsų naujienlaiškį ir gaukite svarbiausias dienos naujienas bei įdomiausius straipsnius kiekvieną darbo dieną 11 val. Tiesiai į Jūsų el. paštą!