• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Visų valgiusių šią mišrainę nuomonės apie ją buvo: Dar! Taigi, dalinuosi šios kuklios, gal todėl taip gerai įvertintos (kuklumas puošia), mišrainės receptu“, – sako recepto autorė.

„Visų valgiusių šią mišrainę nuomonės apie ją buvo: Dar! Taigi, dalinuosi šios kuklios, gal todėl taip gerai įvertintos (kuklumas puošia), mišrainės receptu“, – sako recepto autorė.

REKLAMA

Krabų mišrainei reikės: 220 g konservuotų kukurūzų; 200 g krabų lazdelių; 150 g agurkų; 1 mažo raudonojo svogūno; 50–80 g marinuotų agurkų; 150 g virtų morkų; 150 g ryžių (jei mėgstate, galite ir daugiau); 6 šaukštų majonezo (jei nemėgstate, galite ir mažiau); 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų; 2 šaukštelių salotų prieskonių;

Papuošimui: 1/2 šaukštelio džiovintų petražolių.

Krabų mišrainės receptas

Kukurūzus nusunkite. Krabų lazdeles, nuplautus agurkus, marinuotus agurkus, išvirtas morkas ir nuluptus svogūnus susmulkinkite. Išvirkite ryžius, nusunkite ir nuliekite lediniu vandeniu. Palikite apie 20 min. pastovėti, kad gerai nuvarvėtų.

Majonezą sumaišykite su juodaisiais pipirais ir salotų prieskoniais. Atsargiai sumaišykite paruoštas daržoves su atvėsusiais ryžiais ir majonezu. Papuoškite džiovintomis petražolėmis.

Šaltinis: tinklaraštis Mukatanas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų