• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kokia vasara be šaltibarščių? Na aš bent jau neįsivaizduoju. Neslėpsiu, buvo laikas,kai nemėgau jų. Ir tetos dėka pradėjau juos valgyti. Ir kokiu tik neišbandžiau. O šiandien dalinuosi veganiška versija“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Kokia vasara be šaltibarščių? Na aš bent jau neįsivaizduoju. Neslėpsiu, buvo laikas,kai nemėgau jų. Ir tetos dėka pradėjau juos valgyti. Ir kokiu tik neišbandžiau. O šiandien dalinuosi veganiška versija“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 1 stiklainis marinuotų burokėlių;
  • 1/2 ilgavaisio agurko arba 2 trumpavaisiai;
  • 2 marinuoti agurkai;
  • 2 ridikėliai;
  • 400 g augalinio pieno (naudojau sojos);
  • 1 šaukštas citrinos sulčių;
  • druskos ir pipirų pagal skonį;
  • krapų pundelis;
  • svogūno laiškų pundelis.

Į dubenį sudedame burokėlius, tarkuotus agurkus, ridikėlius, smulkintus žalumynus. Supilame sojos pieną, citrinos sultis ir gerai išmaišome. Citrinos sultys sutrauks kažkiek pieną, tad bus panašu į kefyrą. Gardiname druska ir pipirais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų