• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Labai mėgstu mišraines su skrebučiais – jie valgant suteikia kažkokį lengvumo pojūtį, nors salotos yra pakankamai sočios. Skrebučius dėkite prieš pat patiekiant, kitaip jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

„Labai mėgstu mišraines su skrebučiais – jie valgant suteikia kažkokį lengvumo pojūtį, nors salotos yra pakankamai sočios. Skrebučius dėkite prieš pat patiekiant, kitaip jie suminkštės“, – sako tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorė.

REKLAMA

Mišrainei reikės: 100 gr krabų lazdelių; 2 kietų virtų kiaušinių; 15 vnt juodųjų alyvuogių; 100 gr fermentinio sūrio; 2 riekių baltos forminės duonos; pusės svogūno; krapų.

Užpilui: 4–5 v.š. majonezo; 2 v.š. citrinos sulčių; pipirų; 1 skiltelės smulkinto česnako.

Duoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname sausoje keptuvėje arba orkaitėje.

Griežinėliais supjaustome krabų lazdeles. Sūrį pjaustome plonais šiaudeliais arba sutarkuojame burokine trintuve. Kiaušinius pjauname per pusę ir supjaustome jas skiltelėmis.

Beriame alyvuoges, skrebučius, smulkiai supjaustytą svogūną. Sumaišome su išmaišytais padažo ingredientais. Pabarstome krapais.  Iškart patiekiame, kad kubeliai išliktų traškūs. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų