Šašlykų marinavimas su svogūnais: išeina labai skanūs

„Minkšti ir sultingi šašlykai. Tikrai nustebau pamačiusi, ką gali svogūnai. Juk šašlykus marinavau tik su jais. Truputį reikėjo pavargti ir paverkti, kol supjausčiau ir maigiau svogūnus. Bet visos iškritusios ašaros to buvo vertos. Tikrai tai puikus šašlykų marinavimo būdas“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Reikės: 2 kg kiaulienos sprandinės; 4–6 svogūnų; gero žiupsnio juodųjų pipirų; 1 a. š. šašlykų prieskonių (nebūtina); druskos pagal skonį.

Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais pusžiedžiais. Sudedame į dubenį ir maigome juos rankomis, kol išskirs sultis. Svogūnai suminkštėja, tampa tarsi riebaluoti ir išskiria aliejų. Kiaulieną supjaustome apystambiais gabalais. Sumaišome su svogūnais, pabarstome pipirais, prieskoniais. Pamarinuojame pora val. Prieš kepimą pabarstome druska. Neriame ant iešmų ir kepame.

 

 


Rašyti komentarą...
P
Profanai siauteja
2021-04-25 15:56:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pff As pvz nuo gal astuoniu metu amziaus zinau kad su svogunais mesa marinuoti yra gerai. Tai yra elementarus virtuves pagrindas, bet siais laikais islenda kazkokios visiskos diletantes kurios gal mus uz asilus laiko ir atranda naujiena kad su svogunais mesa marinuoti yra gerai. Na vista vista. Tai arba ji mus uz kvailius laiko arba pati visika kvaile.
Atsakyti
-12

I
Irena
2021-04-25 15:10:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ot naujiena... Nu neturit ką rašyti...
Atsakyti
-5

S
Saulius
2021-04-25 16:27:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
Pats taip marinuoju,bet pora val.per mažai.Jei tik su svogūnais,tai min.5-6val.o dar geriau kitą dieną.
Atsakyti
-4

SKAITYTI KOMENTARUS (14)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų