Šašlykų marinavimas su svogūnais: išeina labai skanūs

, Publikuota 2021.04.25 11:45

Mama 2021-04-28 09:34:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Neturi proto arba ką veikti tai ir rašinėja belen ka   ATSAKYTI
N 2021-04-26 18:56:36
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O man naujien.pabandysiu.   ATSAKYTI
Viktorija. 2021-04-26 12:04:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Paverkti sveika. Mažiau šlapinsis.   ATSAKYTI
Žukovas 2021-04-26 12:01:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
O juos su mikseriu nebutu paprasčiau sumalti. Ka?   ATSAKYTI
Albinas 2021-04-25 22:39:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
-2
Kam vargti ir maigyti svogunus, kad isskirtu sultis? Sublendinai svogunus, sukratei visa mase i marle, išspaudei visas sultis ant mesytes, palikai per nakti saldytuve.    ATSAKYTI
Kesa 2021-04-25 22:25:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Naujiena cha.
   ATSAKYTI
Olga folga 2021-04-25 19:30:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
siulau salslykus martinuoti slapime. ir skonis bus naujas, ir praturtintas mineralais.   ATSAKYTI
Renata 2021-04-25 18:41:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
-6
Sublenderiuoju svoguna su paprika raudona idedu majonezo ir kecupo, aisku druska pipiro daug itrinu sprandine. Pats skaniausias marinatas. Kas ragauja visi sako jog skanesnio neregavę niekur.   ATSAKYTI
Saulius 2021-04-25 16:27:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Pats taip marinuoju,bet pora val.per mažai.Jei tik su svogūnais,tai min.5-6val.o dar geriau kitą dieną.   ATSAKYTI
A 2021-04-25 16:10:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Svogūną ne pjaustyti į marinatą reikia, o sutarkuot- tada jis visas į mėsytę susigers   ATSAKYTI
Profanai siauteja 2021-04-25 15:56:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-12
Pff As pvz nuo gal astuoniu metu amziaus zinau kad su svogunais mesa marinuoti yra gerai. Tai yra elementarus virtuves pagrindas, bet siais laikais islenda kazkokios visiskos diletantes kurios gal mus uz asilus laiko ir atranda naujiena kad su svogunais mesa marinuoti yra gerai. Na vista vista. Tai arba ji mus uz kvailius laiko arba pati visika kvaile.   ATSAKYTI
Profanui 2021-04-25 17:00:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Profanui, tikrai,aš galvoju iš kur tokios nedatiopos išlenda? pats marinuaju su svogūnais, tai seniausias receptas, visi tą žino, parašė atrodo atrado kažką naujo, kogero ji pirma karta sužinojo kas tas šašlykas, ir prie saslo būtinai reikia geros kompanijos na ir žinoma su putele, kad geriau būtų pajust šašlyko skoni   ATSAKYTI
Boi 2021-04-25 15:38:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
-4
Neskanus nepatiko    ATSAKYTI
Irena 2021-04-25 15:10:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-5
Ot naujiena... Nu neturit ką rašyti...   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų