Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 mililitrų pieno (tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • 500 gramų žuvies (tilapija ar kt. filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais. Sumaišius visus prieskonius gavosi apie 1 valgomas šaukštas. Paliekame pasimarinuoti 30 min.
    Tešlai išplakame kiaušinius su druska, įmaišome pieną ir miltus. Į gautą tešlą dedame po vieną žuvies gabaliuką ir pamirkę dedame įkaitintą keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.

Autorius: Urtė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 200 mililitrų pieno (tešlai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
  • šiek tiek prieskonių (žuvims)
  • 500 gramų žuvies (tilapija ar kt. filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais. Sumaišius visus prieskonius gavosi apie 1 valgomas šaukštas. Paliekame pasimarinuoti 30 min.
    Tešlai išplakame kiaušinius su druska, įmaišome pieną ir miltus. Į gautą tešlą dedame po vieną žuvies gabaliuką ir pamirkę dedame įkaitintą keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.

Autorius: Urtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų