Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 200 mililitrų pieno (tešlai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek druskos (tešlai)
- šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- 500 gramų žuvies (tilapija ar kt. filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais. Sumaišius visus prieskonius gavosi apie 1 valgomas šaukštas. Paliekame pasimarinuoti 30 min.
Tešlai išplakame kiaušinius su druska, įmaišome pieną ir miltus. Į gautą tešlą dedame po vieną žuvies gabaliuką ir pamirkę dedame įkaitintą keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai kiaušinių (tešlai)
- 200 gramų kvietinių miltų (tešlai)
- 200 mililitrų pieno (tešlai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek druskos (tešlai)
- šiek tiek aliejaus (augalinis, kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žuvims)
- 500 gramų žuvies (tilapija ar kt. filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvį supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir įtriname druska, pipirais ir kitais mėgiamais prieskoniais. Sumaišius visus prieskonius gavosi apie 1 valgomas šaukštas. Paliekame pasimarinuoti 30 min.
Tešlai išplakame kiaušinius su druska, įmaišome pieną ir miltus. Į gautą tešlą dedame po vieną žuvies gabaliuką ir pamirkę dedame įkaitintą keptuvę. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą