REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų morkų
  • 50 gramų špinatų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 600 gramų žuvies (filė)
  • 50 gramų žiedinių kopūstų
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų morkų
  • 50 gramų špinatų
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 150 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 600 gramų žuvies (filė)
  • 50 gramų žiedinių kopūstų
  • šiek tiek petražolių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinelės, muškite po kiaušinio trynį. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą virtą žiedinį kopūstą, į trečią šutintus špinatus su SANTA MARIA petražolėmis. Visus produktus iš įndėlių paeiliui sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.

    Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir paeiliui visas mases atsargiai ir gražiai dėti į formą. Formą padengti folija ir kepti 150 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15-20 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų