Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.
Autorius: Silva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
0.5 stiklinės grietinės
1 stiklinė sultinio (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai su riebalais kepinami, kol pagels, tada atskiedžiami šaltu sultiniu ir 10 min. pavirinami (maišant) ant mažos ugnies. Vėliau supilama grietinė ir padažas gardinamas druska, juodaisiais pipirais. Padažas tinka žuvies patiekalams.