Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Zrazus galite taip pat sėkmingai troškinti puode su sultiniu ir daržovėmis, nebūtina kepti tik orkaitėje. Taip pat suktinukus galite užpilti ar troškinti mėgstamame padaže (labai tinka grietinėlės padažas su svogūnais ir grybais). Taigi, gaminant zrazus, receptą galite prisitaikyti pagal save, ką labiau mėgstate.

REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų kiaulienos nugarinės pjausnių (11 vnt. apie 1 cm storio)
  • 400 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 gabalas porų (piršto ilgio arba 1 nedidelis svogūnas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

Porcijų skaičius: 5

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų