Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų žirnių
  • 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 1 vienetas vištienos blauzdelių (rūkytos)
  • 150 gramų batono
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirnius išplauti, užpilti šiltu vandeniu ir palaikyti 2 val.
    Tada vandenį nupilti.
    Lašinius ir vištieną stambiai supjaustyti, sudėti į puodą, įpilti vandens ir užvirinti.
    Nuimti putas, sumažinti ugnį ir pavirti 20 min.
    Tada išimti lašinius ir vištos gabaliukus, o sultinį perkošti.
    Sudėti į perkoštą sultinį žirnius ir ant silpnos ugnies virti 30 min.
    Svogūną ir morką smulkiai supjaustyti.
    Salierą supjaustyti griežinėliais.
    Įkaitinti keptuvėje 1 šaukštą sviesto ir apkepinti daržoves (apie 15 min.)
    Patroškintas daržoves sudėti į žirnių sriubą kartu su vištiena, sudėti prieskonius ir virti 50 min.
    Batoną be plutos supjaustyti kubeliais, kumpį - gabaliukais.
    Įkaitinti sausą keptuvę ir paskrudinti joje kumpį, tada išimti jį ir sudėti į lėkštes.
    Į tą pačią keptuvę sudėti likusį sviestą, kai jis išsilydys, sudėti batono kubelius ir apkepti.
    Batoną sudėti į lėkštes prie skrudinto kumpio, supilti sriubą ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Varia

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų žirnių
  • 50 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
  • 200 gramų kiaulės lašinių
  • 1 vienetas vištienos blauzdelių (rūkytos)
  • 150 gramų batono
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žirnius išplauti, užpilti šiltu vandeniu ir palaikyti 2 val.
    Tada vandenį nupilti.
    Lašinius ir vištieną stambiai supjaustyti, sudėti į puodą, įpilti vandens ir užvirinti.
    Nuimti putas, sumažinti ugnį ir pavirti 20 min.
    Tada išimti lašinius ir vištos gabaliukus, o sultinį perkošti.
    Sudėti į perkoštą sultinį žirnius ir ant silpnos ugnies virti 30 min.
    Svogūną ir morką smulkiai supjaustyti.
    Salierą supjaustyti griežinėliais.
    Įkaitinti keptuvėje 1 šaukštą sviesto ir apkepinti daržoves (apie 15 min.)
    Patroškintas daržoves sudėti į žirnių sriubą kartu su vištiena, sudėti prieskonius ir virti 50 min.
    Batoną be plutos supjaustyti kubeliais, kumpį - gabaliukais.
    Įkaitinti sausą keptuvę ir paskrudinti joje kumpį, tada išimti jį ir sudėti į lėkštes.
    Į tą pačią keptuvę sudėti likusį sviestą, kai jis išsilydys, sudėti batono kubelius ir apkepti.
    Batoną sudėti į lėkštes prie skrudinto kumpio, supilti sriubą ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Varia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų