Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 20 gramų kalendrų (šviežios)
  • 150 gramų kopūstų (savojinis, pjaustytas juostelėmis)
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų feta sūrio (trupintas)
  • šiek tiek druskos
  • 80 mililitrų žaliųjų citrinų (šviežiai spaustos sultys)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio akmens druskos (malunėlyje)
  • 1 valgomasis šaukštas maltos aitriosios paprikos ((arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų))
  • 4 vienetai tortilijos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas avokadų
  • 20 gramų kalendrų (šviežios)
  • 150 gramų kopūstų (savojinis, pjaustytas juostelėmis)
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 50 gramų feta sūrio (trupintas)
  • šiek tiek druskos
  • 80 mililitrų žaliųjų citrinų (šviežiai spaustos sultys)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio akmens druskos (malunėlyje)
  • 1 valgomasis šaukštas maltos aitriosios paprikos ((arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų))
  • 4 vienetai tortilijos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.

    Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių.

    Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.

    Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų