INGREDIENTAI:
- 1 vienetas avokadų
- 20 gramų kalendrų (šviežios)
- 150 gramų kopūstų (savojinis, pjaustytas juostelėmis)
- 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
- 50 gramų feta sūrio (trupintas)
- šiek tiek druskos
- 80 mililitrų žaliųjų citrinų (šviežiai spaustos sultys)
- 0.5 arbatinio šaukštelio akmens druskos (malunėlyje)
- 1 valgomasis šaukštas maltos aitriosios paprikos ((arba SANTA MARIA aitriųjų paprikų))
- 4 vienetai tortilijos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 - 6 minutes, kol gražiai paruduos.
Sumaišykite prieskonius su žaliųjų citrinų sultimis ir kopūsto juostelėmis. Gautą masę suspauskite rankomis, įdėkite avokadų, sūrio ir palaukite apie 15 - 20 minučių.
Patiekdami sudėkite paruoštą masę ant tortilijų gabalėlių ir papuoškite aitriųjų paprikų dribsniais bei trupintu fetos sūriu.
Jei nenorite aštriai, vietoje aitriųjų paprikų dribsnių naudokite Santa Maria maltas paprikas!
Autorius: Santa Maria
REKLAMA