Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 220 gramų špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 100 gramų žiedinių kopūstų
  • 100 gramų brokolių
  • 3 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves gerai susmulkinkite ir sumaišykite su prieskoniais bei aliejumi.
    Gautą padažą galite sutrinti, jei norite vientisos masės.
    Šis padažas puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų, suteikdamas jiems subtilaus skonio, bet neužgoždamas tikrojo patiekalų aromato ir skonio.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 220 gramų špinatų
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (įvairūs)
  • 100 gramų žiedinių kopūstų
  • 100 gramų brokolių
  • 3 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visas daržoves gerai susmulkinkite ir sumaišykite su prieskoniais bei aliejumi.
    Gautą padažą galite sutrinti, jei norite vientisos masės.
    Šis padažas puikiai tinka prie įvairių mėsos patiekalų, suteikdamas jiems subtilaus skonio, bet neužgoždamas tikrojo patiekalų aromato ir skonio.
    Skanaus.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų