INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 2 valgomieji šaukštai kakavos
- 0.5 arbatinio šaukštelio kardamono
- šiek tiek vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė raudonojo vyno (sausas)
- 200 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite sviestą ir įmaišykite cukrų.
Kai sviestas atvės, įmaišykite kiaušinius, vyną, kakavą, vanilę ir kardamoną.
Kepimo miltelius sumaišykite su miltais ir įmaišykite į tešlą.
Supilkite tešlą į formą, išteptą sviestu arba išklotą kepimo popieriumi.
Kepkite 45 minutes 180° C orkaitėje.
Autorius: Valerija
REKLAMA