Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 800 gramų eršketų
  • 1 stiklinė baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
    Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
    Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų
  • 800 gramų eršketų
  • 1 stiklinė baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 120 gramų sviesto
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
    Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
    Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų