Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 800 gramų eršketų
- 1 stiklinė baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 120 gramų sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 800 gramų eršketų
- 1 stiklinė baltojo vyno
- šiek tiek druskos
- 120 gramų sviesto
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvalytą ir nuplautą eršketą supjaustome mažesniais gabalėliais, įtriname druska bei baltaisiais pipirais ir sudedame į troškintuvę.
Užpilame eršketą vynu, sudedame griežinėliais supjaustytą citriną, sviestą ir uždengus troškiname apie 20 min. virš mažos ugnies.
Patiekiame šiltą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą