Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto morkų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 200 gramų voveraičių
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Voveraitės švariai nuplaunamos ir, įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytu svogūnu, petražolėmis, salieru bei tarkuota morka.
Puode užverdamas vanduo, įmetamas sultinio kubelis, sudedamos supjaustytos bulvės, o vėliau ir troškinti grybai.
Pavirus 20 min. įpilama grietinės (galima ir grietinėlės), įberiama pipirų, druskos bei kitų mėgstamų prieskonių ir dar šiek tiek paverdama.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto morkų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 200 gramų voveraičių
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Voveraitės švariai nuplaunamos ir, įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytu svogūnu, petražolėmis, salieru bei tarkuota morka.
Puode užverdamas vanduo, įmetamas sultinio kubelis, sudedamos supjaustytos bulvės, o vėliau ir troškinti grybai.
Pavirus 20 min. įpilama grietinės (galima ir grietinėlės), įberiama pipirų, druskos bei kitų mėgstamų prieskonių ir dar šiek tiek paverdama.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą