Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto morkų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 200 gramų voveraičių
  • 1.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Voveraitės švariai nuplaunamos ir, įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytu svogūnu, petražolėmis, salieru bei tarkuota morka.
    Puode užverdamas vanduo, įmetamas sultinio kubelis, sudedamos supjaustytos bulvės, o vėliau ir troškinti grybai.
    Pavirus 20 min. įpilama grietinės (galima ir grietinėlės), įberiama pipirų, druskos bei kitų mėgstamų prieskonių ir dar šiek tiek paverdama.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 vieneto morkų
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
  • 200 gramų voveraičių
  • 1.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Voveraitės švariai nuplaunamos ir, įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytu svogūnu, petražolėmis, salieru bei tarkuota morka.
    Puode užverdamas vanduo, įmetamas sultinio kubelis, sudedamos supjaustytos bulvės, o vėliau ir troškinti grybai.
    Pavirus 20 min. įpilama grietinės (galima ir grietinėlės), įberiama pipirų, druskos bei kitų mėgstamų prieskonių ir dar šiek tiek paverdama.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų