Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.20 21:51 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto morkų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 200 gramų voveraičių
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Voveraitės švariai nuplaunamos ir, įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytu svogūnu, petražolėmis, salieru bei tarkuota morka.
Puode užverdamas vanduo, įmetamas sultinio kubelis, sudedamos supjaustytos bulvės, o vėliau ir troškinti grybai.
Pavirus 20 min. įpilama grietinės (galima ir grietinėlės), įberiama pipirų, druskos bei kitų mėgstamų prieskonių ir dar šiek tiek paverdama.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 0.5 vieneto morkų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek salierų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
- 200 gramų voveraičių
- 1.5 litro vandens
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Voveraitės švariai nuplaunamos ir, įpylus truputį sultinio, troškinamos svieste kartu su supjaustytu svogūnu, petražolėmis, salieru bei tarkuota morka.
Puode užverdamas vanduo, įmetamas sultinio kubelis, sudedamos supjaustytos bulvės, o vėliau ir troškinti grybai.
Pavirus 20 min. įpilama grietinės (galima ir grietinėlės), įberiama pipirų, druskos bei kitų mėgstamų prieskonių ir dar šiek tiek paverdama.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą