Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo vištienos sparnelių
  • 5 skiltelės česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek malti juodieji pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo vištienos sparnelių
  • 5 skiltelės česnakų
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek malti juodieji pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką susmulkinkite, sumaišykite su sojos padažu, garstyčiomis ir medumi. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Sparnelius sumaišykite su marinatu. Aš sudėjau sparnelius į didesnį, tvirtą maišą, užpiliau mariantu ir gerai papurčiau, taip sparneliai tolygiau pasidengtų. Marinuokite mažiausiai 2 valandas.
  3. Sparnelius sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą. Užpilkite likusį marinatą.
  4. Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 35 minutes, kol gražiai apskrus.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų