Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 3/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 2 vienetai paprikų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas vištos filė
- 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame inde išmaišyti aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Sudėti vištieną, smulkintą česnaką, svogūnus, paprikas ir užpilkite marinatu. Laikykite šaltai apie 12 valandų.
Ištraukus iš marinato verti vištieną, bei daržoves ant iešmo ir kepti virš žarijų, karts nuo karto palaistant likusiu marinatu.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 3/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 3 valgomieji šaukštai medaus
- 2 vienetai paprikų
- 3 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas vištos filė
- 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Dideliame inde išmaišyti aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Sudėti vištieną, smulkintą česnaką, svogūnus, paprikas ir užpilkite marinatu. Laikykite šaltai apie 12 valandų.
Ištraukus iš marinato verti vištieną, bei daržoves ant iešmo ir kepti virš žarijų, karts nuo karto palaistant likusiu marinatu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą