Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (marinatui)
  • 3 vienetai paprikų (kelių spalvų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta, marinatui)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 500 gramų vištos filė
  • 125 mililitrai jogurto (marinatui)
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 1 vienetas cukinijos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mėtų (šviežios, smulkintos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką sutrinkite, mėtas smulkiai supjaustykite ir suberkite į jogurtą, suberkite paprikų miltelius. Marinatą gerai išmaišykite ir užpilkite ant gabaliukais pjaustytos vištienos mėsos. Gerai išmaišykite ir palikite 6 val. pasimarinuoti. Tada nuluptą svogūną supjaustome gabaliukais, cukiniją - ratukais, papriką-didesniais gabaliukais. Verkite viską iš eilės.
    Kepkite kepsninėje nuolat vartant.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų (marinatui)
  • 3 vienetai paprikų (kelių spalvų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta, marinatui)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 500 gramų vištos filė
  • 125 mililitrai jogurto (marinatui)
  • šiek tiek druskos (marinatui)
  • 1 vienetas cukinijos
  • 2 arbatiniai šaukšteliai mėtų (šviežios, smulkintos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką sutrinkite, mėtas smulkiai supjaustykite ir suberkite į jogurtą, suberkite paprikų miltelius. Marinatą gerai išmaišykite ir užpilkite ant gabaliukais pjaustytos vištienos mėsos. Gerai išmaišykite ir palikite 6 val. pasimarinuoti. Tada nuluptą svogūną supjaustome gabaliukais, cukiniją - ratukais, papriką-didesniais gabaliukais. Verkite viską iš eilės.
    Kepkite kepsninėje nuolat vartant.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų