Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (marinatui)
- 3 vienetai paprikų (kelių spalvų)
- 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta, marinatui)
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 500 gramų vištos filė
- 125 mililitrai jogurto (marinatui)
- šiek tiek druskos (marinatui)
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką sutrinkite, mėtas smulkiai supjaustykite ir suberkite į jogurtą, suberkite paprikų miltelius. Marinatą gerai išmaišykite ir užpilkite ant gabaliukais pjaustytos vištienos mėsos. Gerai išmaišykite ir palikite 6 val. pasimarinuoti. Tada nuluptą svogūną supjaustome gabaliukais, cukiniją - ratukais, papriką-didesniais gabaliukais. Verkite viską iš eilės.
Kepkite kepsninėje nuolat vartant.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (marinatui)
- 3 vienetai paprikų (kelių spalvų)
- 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta, marinatui)
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 500 gramų vištos filė
- 125 mililitrai jogurto (marinatui)
- šiek tiek druskos (marinatui)
- 1 vienetas cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnaką sutrinkite, mėtas smulkiai supjaustykite ir suberkite į jogurtą, suberkite paprikų miltelius. Marinatą gerai išmaišykite ir užpilkite ant gabaliukais pjaustytos vištienos mėsos. Gerai išmaišykite ir palikite 6 val. pasimarinuoti. Tada nuluptą svogūną supjaustome gabaliukais, cukiniją - ratukais, papriką-didesniais gabaliukais. Verkite viską iš eilės.
Kepkite kepsninėje nuolat vartant.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą