Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 4 česnakų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
  • 2 kilogramai vištos filė
  • 250 gramų jogurto (natūralus, be priedų)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
  • 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjausčiau kubeliais ir sudėjau į gilų dubenį.
    Ant vištienos subėriau imbierą, kvapiuosius ir juoduosius pipirus, ciberžolę, kuminą, kalendrą, cinamoną, papriką, druską ir išmaišiau.
    Po to supyliau citrinos sultis - išmaišiau, ir galiausiai supyliau jogurtą ir dar kartą išmaišiau.
    Marinavau 8 valandas ir po to kepiau ant žarijų.

Autorius: Valerija

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cinamono
  • 4 česnakų
  • šiek tiek imbierų (maltas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
  • 2 kilogramai vištos filė
  • 250 gramų jogurto (natūralus, be priedų)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
  • 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjausčiau kubeliais ir sudėjau į gilų dubenį.
    Ant vištienos subėriau imbierą, kvapiuosius ir juoduosius pipirus, ciberžolę, kuminą, kalendrą, cinamoną, papriką, druską ir išmaišiau.
    Po to supyliau citrinos sultis - išmaišiau, ir galiausiai supyliau jogurtą ir dar kartą išmaišiau.
    Marinavau 8 valandas ir po to kepiau ant žarijų.

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų