Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono
- 4 česnakų
- šiek tiek imbierų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
- 2 kilogramai vištos filė
- 250 gramų jogurto (natūralus, be priedų)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
- 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjausčiau kubeliais ir sudėjau į gilų dubenį.
Ant vištienos subėriau imbierą, kvapiuosius ir juoduosius pipirus, ciberžolę, kuminą, kalendrą, cinamoną, papriką, druską ir išmaišiau.
Po to supyliau citrinos sultis - išmaišiau, ir galiausiai supyliau jogurtą ir dar kartą išmaišiau.
Marinavau 8 valandas ir po to kepiau ant žarijų.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cinamono
- 4 česnakų
- šiek tiek imbierų (maltas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
- 2 kilogramai vištos filė
- 250 gramų jogurto (natūralus, be priedų)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek kvapiųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės
- 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė supjausčiau kubeliais ir sudėjau į gilų dubenį.
Ant vištienos subėriau imbierą, kvapiuosius ir juoduosius pipirus, ciberžolę, kuminą, kalendrą, cinamoną, papriką, druską ir išmaišiau.
Po to supyliau citrinos sultis - išmaišiau, ir galiausiai supyliau jogurtą ir dar kartą išmaišiau.
Marinavau 8 valandas ir po to kepiau ant žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą