• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų vištiena (karštai rūkyta (krūtinėlė))
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 vienetas nektarinų
  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų ( narcizlapis, smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas graikinių riešutų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek žemuogių (baltosios)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų vištiena (karštai rūkyta (krūtinėlė))
  • 1 vienetas obuolių
  • 1 vienetas kriaušių
  • 1 vienetas nektarinų
  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 valgomasis šaukštas svogūnų ( narcizlapis, smulkintas)
  • 1 valgomasis šaukštas graikinių riešutų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek žemuogių (baltosios)
  • šiek tiek mėtų (lapeliai)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dalį nektarino ir 3 puseles graikinio riešuto palikti papuošimui, o likusius produktus. susmulkinti
  2. Vištieną ir vaisius supjaustyti kubeliais.
  3. Iš apelsino išspausti sultis
  4. Visus susmulkintus ingridientus suberti į dubenį, užberti druskos ir pipirų, užpilti apelsino sultimis, išmaišyti.
  5. Papuošti nektarino gabalėliais, riešutais, mėtos lapeliais ir baltomis žemuogėmis.

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų