Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 70 gramų pistacijų
- 400 gramų vištos filė
- 3 vienetai kiaušinių
- 20 vienetų putpelių kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Išvirti vištienos krūtinėlę, ataušinti, sumalti su mėsmale arba blenderiu. Pistacijas taip pat susmulkinti.
2. Vištieną, pistacijas, vištos kiaušinius, sūrį, druską, pipirus sumaišyti.
3. Putpelės kiaušinius išvirti. Iš vištienos faršo padaryti kamuoliukus, į kurių vidų įsprausti virtus putpelių kiaušinukus.
4. Pamirkyti kamuoliukus į kiaušinio plakinį ir po to į džiūvėsėlius. Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje (aliejaus pripilti tiek, kad apsemtų kamuoliukus).
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 70 gramų pistacijų
- 400 gramų vištos filė
- 3 vienetai kiaušinių
- 20 vienetų putpelių kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 70 gramų sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Išvirti vištienos krūtinėlę, ataušinti, sumalti su mėsmale arba blenderiu. Pistacijas taip pat susmulkinti.
2. Vištieną, pistacijas, vištos kiaušinius, sūrį, druską, pipirus sumaišyti.
3. Putpelės kiaušinius išvirti. Iš vištienos faršo padaryti kamuoliukus, į kurių vidų įsprausti virtus putpelių kiaušinukus.
4. Pamirkyti kamuoliukus į kiaušinio plakinį ir po to į džiūvėsėlius. Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje (aliejaus pripilti tiek, kad apsemtų kamuoliukus).
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą