PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti kubeliais ir užpilti kefyru. Palikti pastovėti bent valandai. Miltus sumaišyti su druska ir įpjaustyti sviestą. Tada pirštais trinti, kol susidarys trupiniai. Pilti vandenį ir išminkyti tešlą. Suvynioti į plėvelę ir dėti į šaldytuvą. Morkas supjaustyti juostelėmis. Sviestą išlydyti, suberti morkas ir patroškinti, vėliau suberti žirneliu ir dar patroškinti (jei trūks drėgmės, tai galima įpilti šlakelį karšto vandens). Vištieną nukošti, sumaišyti su druska ir prieskoniais. Kitoje keptuvėje įkaitinti riebalus ir suberti vištienos gabalėlius ir šiek tiek pakepinti vis maišant, kol vos pasikeis spalva (perkepinti nereikia, kad neprarastų vištiena savo drėgmės). Tiek morkas, tiek vištieną atvėsinti. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių. Kepimo formą ištepti sviestu ir tešla iškloti dugną bei kraštus. Subadyti pagrindą šakute ir dėti į orkaitę dešimčiai minučių. Kol kepa pagrindas, kiaušinius išplakti su grietine ir įmaišyti smulkiai tarkuotą sūrį. Sudėti atvėsusią mėsą ir daržoves. Gardinti SANTA MARIA raudonėliu ir paprika. Gerai išmaišyti ir pilti į apkeptą pagrindą. Išlyginti paviršių ir šauti į orkaitę 30-40 minučių. Skanaus!