Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 arbatiniai šaukšteliai džiūvesėlių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens
  • 25 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
  • šiek tiek sviesto ((kepimui))
  • 350 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais.
    Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų.
    Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką.
    Patiekti su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 arbatiniai šaukšteliai džiūvesėlių (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis vandens
  • 25 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
  • šiek tiek sviesto ((kepimui))
  • 350 gramų vištos faršo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais.
    Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų.
    Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką.
    Patiekti su mėgstamu padažu.
    Skanaus.

Autorius: Jūratė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų