Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 arbatiniai šaukšteliai džiūvesėlių (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis vandens
- 25 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
- šiek tiek sviesto ((kepimui))
- 350 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką.
Patiekti su mėgstamu padažu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 5 arbatiniai šaukšteliai džiūvesėlių (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis vandens
- 25 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
- šiek tiek sviesto ((kepimui))
- 350 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais.
Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų.
Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką.
Patiekti su mėgstamu padažu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą