Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai vištiena (krūtinėlė)
  • 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui sumaišykite aliejų, citrinos sultis, išspaustą česnaką ir raudonėlį.
    Vištienos krūtinėles supjaustyti kubeliais ir sudėjus į marinatą palikti šaltai per naktį.
    Kitą dieną išsimarinavusius vištienos gabalėlius sumauti ant medinių iešmelių, pabarstyti druska bei pipirais ir pakaitinti apie 5 min. mikrobangų krosnelėje.
    Baigti kepti grilyje.
    Grilyje kepti apie 5-10 min., kol vištiena gražiai apskrunda ir tampa minkšta.
    Iškepus patiekti su mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Daina

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 4 vienetai vištiena (krūtinėlė)
  • 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui sumaišykite aliejų, citrinos sultis, išspaustą česnaką ir raudonėlį.
    Vištienos krūtinėles supjaustyti kubeliais ir sudėjus į marinatą palikti šaltai per naktį.
    Kitą dieną išsimarinavusius vištienos gabalėlius sumauti ant medinių iešmelių, pabarstyti druska bei pipirais ir pakaitinti apie 5 min. mikrobangų krosnelėje.
    Baigti kepti grilyje.
    Grilyje kepti apie 5-10 min., kol vištiena gražiai apskrunda ir tampa minkšta.
    Iškepus patiekti su mėgstamomis daržovėmis.
    Skanaus.

Autorius: Daina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų