Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 8 vienetai salotų (lapai)
  • 200 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės, be odos)
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų duonos (traškučiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
    Supjaustykite kumpį šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje.
    Sutarkuokite sūrį.
    Padažui iki vientisos masės sumaišykite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir išspaustą česnaką.
    Sudėkite į didelį dubenį plėšytus salotų lapus, susmulkintas vištienos krūtinėles, tarkuotą sūrį, pakepintą kumpį, duonos traškučius, užpilkite pasigamintu padažu, paskaninkite druska bei pipirais ir viską išmaišykite.
    Skanaus!

Autorius: Audrius

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 8 vienetai salotų (lapai)
  • 200 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės, be odos)
  • 1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai majonezo
  • 200 gramų parmezano sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų duonos (traškučiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite vištieną pasūdytame vandenyje ir atvėsinkite.
    Supjaustykite kumpį šiaudeliais ir pakepinkite keptuvėje.
    Sutarkuokite sūrį.
    Padažui iki vientisos masės sumaišykite majonezą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir išspaustą česnaką.
    Sudėkite į didelį dubenį plėšytus salotų lapus, susmulkintas vištienos krūtinėles, tarkuotą sūrį, pakepintą kumpį, duonos traškučius, užpilkite pasigamintu padažu, paskaninkite druska bei pipirais ir viską išmaišykite.
    Skanaus!

Autorius: Audrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų