Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 250 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 saujos džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1/5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę šiek tiek pamušame, pabarstome prieskoniais, užbarstome šiek tiek rūgštelės.
    Apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
    Iškepame keptuvėje su aliejumi.
    Pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus, suberiame virtus ryžius ir pjaustytus obuolius. Pakepame.
    Tuomet sudedame grietinę.
    Į visą šią masę dedame iškeptą vištienos krūtinėlę ir šiek tiek patroškiname.
    Skanaus!

Autorius: Urtė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 250 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 saujos džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1/5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę šiek tiek pamušame, pabarstome prieskoniais, užbarstome šiek tiek rūgštelės.
    Apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
    Iškepame keptuvėje su aliejumi.
    Pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus, suberiame virtus ryžius ir pjaustytus obuolius. Pakepame.
    Tuomet sudedame grietinę.
    Į visą šią masę dedame iškeptą vištienos krūtinėlę ir šiek tiek patroškiname.
    Skanaus!

Autorius: Urtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų