Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai obuolių
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- 2 vienetai svogūnų
- 250 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 saujos džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1/5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krūtinėlę šiek tiek pamušame, pabarstome prieskoniais, užbarstome šiek tiek rūgštelės.
Apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Iškepame keptuvėje su aliejumi.
Pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus, suberiame virtus ryžius ir pjaustytus obuolius. Pakepame.
Tuomet sudedame grietinę.
Į visą šią masę dedame iškeptą vištienos krūtinėlę ir šiek tiek patroškiname.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai obuolių
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- 2 vienetai svogūnų
- 250 gramų vištiena (krūtinėlė)
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 saujos džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1/5 arbatinio šaukštelio citrinos rūgšties
- 1 valgomasis šaukštas grietinės
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krūtinėlę šiek tiek pamušame, pabarstome prieskoniais, užbarstome šiek tiek rūgštelės.
Apvoliojame išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Iškepame keptuvėje su aliejumi.
Pakepame smulkiai pjaustytus svogūnus, suberiame virtus ryžius ir pjaustytus obuolius. Pakepame.
Tuomet sudedame grietinę.
Į visą šią masę dedame iškeptą vištienos krūtinėlę ir šiek tiek patroškiname.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą