Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai porų
  • 4 vienetai vištiena (krūtinėlės, be kaulų ir be odos)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite sviestą bei alyvuogių aliejų į didelę keptuvę ir įkaitinkite virš vidutinės ugnies.
    Pabarstykite vištienos krūtinėles druska bei juodaisiais pipirais ir apkepkite keptuvėje maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės.
    Apkeptas krūtinėles išimkite iš keptuvės ir įvyniokite į foliją.
    Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite keletą min. susmulkintus porų stiebus, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite 1 min., supilkite vyną, patroškinkite 3-4 min. ir galiausiai supilkite grietinėlę bei paskaninkite padažą prieskoniais.
    Tuomet į keptuvę su padažu sudėkite išvyniotas vištų krūtinėles ir sumažinus ugnį troškinkite, kol vištiena pilnai išsitroškina.
    Paruoštas krūtinėles supjaustyti riekelėmis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 4 vienetai porų
  • 4 vienetai vištiena (krūtinėlės, be kaulų ir be odos)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno (sausas)
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sudėkite sviestą bei alyvuogių aliejų į didelę keptuvę ir įkaitinkite virš vidutinės ugnies.
    Pabarstykite vištienos krūtinėles druska bei juodaisiais pipirais ir apkepkite keptuvėje maždaug 5 minutes iš kiekvienos pusės.
    Apkeptas krūtinėles išimkite iš keptuvės ir įvyniokite į foliją.
    Tuomet toje pačioje keptuvėje pakepinkite keletą min. susmulkintus porų stiebus, sudėkite susmulkintą česnaką, pakepinkite 1 min., supilkite vyną, patroškinkite 3-4 min. ir galiausiai supilkite grietinėlę bei paskaninkite padažą prieskoniais.
    Tuomet į keptuvę su padažu sudėkite išvyniotas vištų krūtinėles ir sumažinus ugnį troškinkite, kol vištiena pilnai išsitroškina.
    Paruoštas krūtinėles supjaustyti riekelėmis, apibarstyti smulkintomis petražolėmis ir patiekti su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų