Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- šiek tiek kvietinių miltų
- 30 gramų pievagrybių
- 2 stiklinės grietinėlės (18 % riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1.5 stiklinės sultinio
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Perpjauname vištienos krūtinėles per pusę išilgai, tada supjaustome vidutinio dydžio kepsneliais, pabarstome druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba grilyje ant karštų žarijų.
Grybus ir svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname atskiroje didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos.
Nupilame nuo grybų susikaupusį skystį, supilame sultinį, grietinėlę, paskaniname druska bei pipirais, suberiame miltus ir maišant pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Apkeptus vištienos kepsnelius sudedame į paruoštą padažą ir patroškiname apie 10 min.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
- šiek tiek kvietinių miltų
- 30 gramų pievagrybių
- 2 stiklinės grietinėlės (18 % riebumo)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 1.5 stiklinės sultinio
- šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Perpjauname vištienos krūtinėles per pusę išilgai, tada supjaustome vidutinio dydžio kepsneliais, pabarstome druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba grilyje ant karštų žarijų.
Grybus ir svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname atskiroje didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos.
Nupilame nuo grybų susikaupusį skystį, supilame sultinį, grietinėlę, paskaniname druska bei pipirais, suberiame miltus ir maišant pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Apkeptus vištienos kepsnelius sudedame į paruoštą padažą ir patroškiname apie 10 min.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą