REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 20 gramų pievagrybių
  • 25 gramai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite vištienos krūtinėles nedideliais kubeliais ir sumaišykite viename dubenyje su sojos padažu, druska, pipirais bei paprikos milteliais.
    Tuomet sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybius, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
    Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių vištienos kepsnelius.
    Iškeptus kepsnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
    Patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Samanta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 2 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 20 gramų pievagrybių
  • 25 gramai pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustykite vištienos krūtinėles nedideliais kubeliais ir sumaišykite viename dubenyje su sojos padažu, druska, pipirais bei paprikos milteliais.
    Tuomet sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybius, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
    Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių vištienos kepsnelius.
    Iškeptus kepsnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
    Patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Samanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų