Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 10 valgomųjų šaukštų džiūvesėlių
  • 250 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 3 valgomieji šaukštai padažo (saldus čili)
  • 100 gramų sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalame vištienos krūtinėlę kartu su grybais, svogūnu bei česnaku.
    Gautą masę sumaišome su džiūvėsėliais, saldžiuoju čili padažu, citrinos sultimis, druska bei pipirais.
    Formuojame nedidelius kukuliukus, apvoliojame sezamo sėklose ir dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepame apie 12-15 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame šiltus su mėgstamomis daržovėmis bei bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 10 valgomųjų šaukštų džiūvesėlių
  • 250 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 3 valgomieji šaukštai padažo (saldus čili)
  • 100 gramų sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumalame vištienos krūtinėlę kartu su grybais, svogūnu bei česnaku.
    Gautą masę sumaišome su džiūvėsėliais, saldžiuoju čili padažu, citrinos sultimis, druska bei pipirais.
    Formuojame nedidelius kukuliukus, apvoliojame sezamo sėklose ir dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
    Kepame apie 12-15 min. 170 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame šiltus su mėgstamomis daržovėmis bei bulvėmis.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų