Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 stiklinė žirnių (šaldyti/švieži)
  • 260 gramų vištiena (kepta/virta)
  • 400 gramų makaronų
  • 120 gramų pievagrybių (susmulkinti ir pakepinti)
  • 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės sviesto (ištirpintas)
  • 1/4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 stiklinė žirnių (šaldyti/švieži)
  • 260 gramų vištiena (kepta/virta)
  • 400 gramų makaronų
  • 120 gramų pievagrybių (susmulkinti ir pakepinti)
  • 6 valgomieji šaukštai parmezano sūrio (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 1/4 stiklinės sviesto (ištirpintas)
  • 1/4 stiklinės sultinio (vištienos)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čiobrelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išviriau makaronus verdančiame pasūdytame vandenyje ir nusunkiau.
    Pakepiau pievagrybius keptuvėje su šiek tiek alyvuogių aliejaus, tada šiek tiek pašildžiau žirnius (nes naudojau šaldytus).
    Sudėjau į salotinę žirnius, pievagrybius, kubeliais supjaustytus pomidorus, smulkintą vištieną, parmezano sūrį ir makaronus.
    Padažui sumaišiau ištirpintą sviestą, sultinį, susmulkintą česnaką, SANTA MARIA čiobrelius, citrinų sultis, druską bei pipirus ir šiuo mišiniu užpyliau salotas bei viską išmaišiau.
    Skanaus.

Autorius: Aušra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų