Filė supjaustykite smulkiais gabaliukais, įberkite prieskonių, įdėkite majonezo, išmaišykite ir palikite šaldytuve kiek pasimarinuoti. Prieš kepant, į masę įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, pabarstykite druska, pipirais ir išmaišykite. Blynelius kepkite keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių. Skanaus.
Autorius: Virėja
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai krakmolo
1 vienetas vištos filė (krūtinėlė)
1 vienetas kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė supjaustykite smulkiais gabaliukais, įberkite prieskonių, įdėkite majonezo, išmaišykite ir palikite šaldytuve kiek pasimarinuoti. Prieš kepant, į masę įmuškite kiaušinį, suberkite krakmolą, pabarstykite druska, pipirais ir išmaišykite. Blynelius kepkite keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių. Skanaus.